Filtriraj rezultate

Vrati filtar na izvorno

Voditelj prodaje (m/f)

O klijentu

Naš klijent Patent Co je inovativni proizvođač široke palete proizvoda za prehranu životinja s fokusom na premikse, potpune smjese i adsorbense mikotoksina. U vlastitom odjelu za istraživanje i razvoj, surađujući s internacionalnim stručnjacima proizvode  visokokvalitetne dodatke prehrani neophodne za  isplativi uzgoj zdravih životinja. Kompanija djeluje od 1993. godine te se razvila u globalnog proizvođača s proizvodima prisutnim na svim kontinentima u više od 30 zemalja pružajući stručnu podršku u prevenciji razvoja bolesti.

Opis radnog mjesta

Vaš ključni cilj na ovom radnom mjestu bit će upravljanje prodajnom strategijom te razvoj i unapređenje prodaje kod distributera i krajnjih kupaca s ciljem ostvarenja dugoročne poslovne suradnje i realizacije ciljeva. Aktivno ćete pregovarati s potencijalnim kupcima na području Hrvatske, pripremati ponude i pratiti isporuke te voditi brigu o naplati. Osim toga bit ćete zaduženi za vođenje postojećeg tima, zapošljavanje novih suradnika kao i njihovu obuku.

Uvjeti radnog mjesta

Od kandidata se očekuje poznavanje tržišta te prethodno radno iskustvo u industriji stočne hrane te znanje engleskog jezika. Voditeljske sposobnost, analitičnost i izražene prodajne vještine ključne su karakteristike za obavljanje ove funkcije. Kao idealan kandidat dobro poznajete industriju stočne hrane, zakonske regulative, klijente i vrste proizvoda.

Jeste li zainteresirani?

Kandidate zainteresirane za nastavak karijere u uspješnoj internacionalnoj kompaniji koja pruža mogućnost profesionalnog razvoja i unapređenja na regionalnom nivou,  pozivamo da svoju prijavu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku pošalju s punim povjerenjem.

Plaća

kompetitivna

Opis radnog mjesta

  • Status Closed
  • Zemlja Hrvatska
  • Djelatnost poljoprivreda, stočarstvo / svinjogojstvo / peradarstvo
Konzultant
Anica Bilić
Anica Bilić