Prijava

PRIJAVA ZA POSAO

Ne pronalazimo vam bilo koji posao; pronalazimo vam posao koji vam najbolje odgovara.

Uz pravi posao dobivate više od radnog mjesta, dobivate značajno poboljšanje kvalitete života. Savjetujemo tvrtke, ali isto tako želimo ostvariti odnos povjerenja i s kandidatima. Vjerujemo da je naš zadatak  ostvariti idealan „spoj“ tvrtke s kandidatom odgovarajućeg profila na način koji svima odgovara. Obratite li nam se, s vama ćemo proći sljedeće korake:

Provjera životopisa: U prvom koraku provjeravamo činjenice - odgovaraju li vaše kvalifikacije zahtjevima  radnog mjesta za koje se prijavljujete?

Intervju: Svakog kandidata koji  prođe pred-selekciju pozivamo na intervju s HILL-ovim stručnjakom. Dobivate priliku osobno se predstaviti i prezentirati svoje dosadašnje poslovno iskustvo, ali i dobiti opširnije podatke o radnom mjestu i svom budućem poslodavcu.

HILL Analiza Potencijala©: Proces koji na objektivan način utvrđuje osobine ličnosti i sposobnosti kandidata te nam omogućuje da vas bolje upoznamo. Uspoređujemo opis radnog mjesta s individualnim karakteristikama kako bismo utvrdili koji kandidat najbolje odgovara. Na kraju, cilj obiju strana je ostvariti dugotrajnu i zadovoljavajuću suradnju.

Prezentacija: Nakon što ste uvršteni u uži krug kandidata, dobivate priliku osobno upoznati svog potencijalnog poslodavca, postaviti mu pitanja i predstaviti se u najboljem svjetlu. U nekim slučajevima potrebni su dodatni krugovi selekcije ili centri procjene kako bi Vas budući poslodavac mogao bolje upoznati. Sretno!

Potpisivanje ugovora: Na kraju, klijent odabire kandidata kojeg želi zaposliti i u ovom koraku preciziraju se početak rada i osnovni parametri koje očekujete u novom radnom odnosu.

Onboarding: Uz vas smo tijekom prvih 100 radnih dana kako bismo osigurali što lakši početak na novom radnom mjestu bez poteškoća za vas i vašeg poslodavca.

HILL Zagreb d.o.o.
HILL Zagreb d.o.o.

Draskoviceva 40
HR-10000 Zagreb

 

+385 1 492 35 67

hill.international@hill-croatia.hr