Povratak na preglednik

Feedback kao razvojni alat

Pomoću HILL-ovog feedback programa razvijte kulturu otvorenosti i učenja

Pomoću HILL-ovog feedback programa razvijte kulturu otvorenosti i učenja

Tražite li profesionalnog partnera koji će Vam pomoći da prepoznate vrijednost povratne informacije kao metode razvoja? Vaša potraga je gotova!

HILL feedback treninzi i radionice su usmjereni na razvoj vještina potrebnih za suočavanje s iskrenim i konstruktivnim povratnim informacijama.

Znanje o ispravnom načinu davanja povratne informacije je vještina koja se uči, dok je sposobnost prihvaćanja i primjene povratne informacije pitanje individualne spremnosti za osobni razvoj.

Naposljetku, sve se svodi na uspostavljanje kulture otvorenosti i učenja, kao i usmjeravanje na kontinuirani napredak. Individualno radimo sa svakom osobom kao i s grupom kao cjelinom. Naši programi imaju vidljivi učinak koji ćete sigurno primijetiti!

Savjetovanje u karijeri

Promjene mogu biti sjajna stvar, ali korisno je znati činite li prave promjene - pogotovo one vezane uz Vašu karijeru. Nudimo Vam savjetovanje u karijeri koje uspoređuje Vaše ciljeve s Vašim jakim i slabim stranama. Kada ustanovimo gdje ste sada, savjetujemo Vam na koji način ćete stići tamo gdje želite biti – tako da Vas svaki korak u karijeri dovodi bliže Vašem krajnjem poslovnom cilju.

Feedback kao razvojni alat

Pomoću HILL-ovog feedback programa razvijte kulturu otvorenosti i učenja

ražite li profesionalnog partnera koji će Vam pomoći da prepoznate vrijednost povratne informacije kao metode razvoja? Vaša potraga je gotova!

Individualni coaching

Nudimo Vam savjetovanje krojeno po mjeri

Svi imamo svoje prednosti i nedostatke; područja gdje su potrebna poboljšanja kako bismo podigli svoju karijeru na višu razinu, ali kako ih prepoznati?

S HILL-ovim individualnim coaching-om Vi ili Vaši zaposlenici možete uvidjeti gdje se trenutno nalazite te planirati korake koji će Vas odvesti onamo kamo želite stići

Team Coaching

Ostvarite bolju grupnu povezanost pomoću Team Coaching-a

Rad u grupi ponekad je izazovan, čak i kad pojedinci dijele mišljenja i stavove. Pomoću HILL Team Coaching-a, Vaši zaposlenici uče ne samo kako međusobno komunicirati, već i kako se međusobno nadopunjavati.