Traženje i selekcija


Ljudi su ti koji čine kompaniju uspješnom

Traženje i selekcija: Definiranje projekta

Pružamo Vam podršku u definiranju područja odgovornosti i kompetencija koja su potrebna kako bi osoba na određenom radnom mjestu ostvarila zadane ciljeve. Posebnu pozornost posvećujemo osobinama ličnosti i vrijednostima nužnim kako bi zaposlenik mogao doprinijeti kulturi tvrtke i uspješno odgovoriti izazovima radnog mjesta i tvrtke u cjelini.

Traženje i selekcija: Potraga

Na temelju definiranja projekta i našeg dubinskog poznavanja tržišta rada određujemo optimalnu strategiju potrage.

Nudimo potragu u našoj opsežnoj bazi kandidata, oglašavanje na internetskim portalima kao i direktnu potragu na tržištu (executive search). Naša dugogodišnja regionalna prisutnost, poznavanje lokalnog tržišta i ugled temeljen na humanističkom pristupu osigurava nam pristup odgovarajućim kandidatima.

Traženje i selekcija: Selekcija

Koristimo metode potrebne za identifikaciju kandidata koji ne odgovaraju traženom profilu. Naše nepristrano načelo procjene, tehnike intervjuiranja temeljene na kompetencijama  i psihologijska dijagnostika omogućuju nam da utvrdimo potencijal kandidata te podudaranje s traženim profilom. Tijekom tog procesa s Vama smo u kontinuiranom kontaktu, osiguravajući tako transparentnost i preciznost postupka.

Traženje i selekcija: Odluka

U ovoj fazi prezentiramo uži krug kandidata koji odgovaraju traženom profilu. Dok se Vi upoznajete s kandidatima, prepuštamo Vam kontrolu pružajući Vam podršku tijekom procesa donošenja odluke.

Traženje i selekcija: Onboarding

Ova završna faza ključna je za brzo oblikovanje Vašeg novog zaposlenika u učinkovitog člana tima. Pomažemo Vašem novom zaposleniku da se upozna s poslovnim procesima i drugim članovima tima kako bi se uklopio u Vašu tvrtku u najkraćem mogućem roku. Kao i prethodne faze, ovaj korak osigurava prilagodbu zaposlenika radnom mjestu i usmjeren je na povećanje učinkovitosti.


Povratak na preglednik