Povratak na preglednik

Purpose Development Center

Podržite i inspirirajte svoj tim kako bi maksimalno doprinijeli zajedničkom uspjehu

Podržite i inspirirajte svoj tim kako bi maksimalno doprinijeli zajedničkom uspjehu

Jeste li znali da većina zaposlenika doprinosi tvrtki samo 1/16 svog stvarnog potencijala?

Kao što će tvrtka postati snažnija ako raste umjesto da stagnira, tako će i zaposlenici postići bolje rezultate ako im pružite mogućnost daljnjeg razvoja i individualnog doprinosa.

HILL je usmjeren na usklađivanje ciljeva organizacije i pojedinca.

Naši stručnjaci će u radu s Vašim zaposlenicima pojedinačno procijeniti njihove osobine ličnosti i interese, njihove ključne kompetencije i vještine kao i područja u kojima mogu unaprijediti svoje sposobnosti. Nakon što kreiramo profile zaposlenika, radimo sa svakim pojedinačno kako bismo položili temelje za budući razvoj. U najkraćem roku imat ćete tim još motiviranijih i talentiranijih pojedinaca koji će Vašu tvrtku odvesti na višu razinu.

Razvoj ljudskih potencijala

Već imate formiran tim koji ostvaruje dobar učinak, ali uvijek postoji prostor za napredak. Naše metode osiguravaju Vam objektivnu procjenu individualnih i grupnih prednosti i nedostataka Vaših zaposlenika. Na taj način zajedno s Vama razvijamo strategiju daljnjeg razvoja zaposlenika s ciljem stvaranja učinkovitijeg tima i radnih procesa.

360° Feedback

Šira slika s 360° feedback-om

Tvrtkama je najvažnije da poslovanje teče neometano.

Kako osigurati maksimalnu učinkovitost vašeg tima? HILL 360° feedback  pruža Vašim zaposlenicima uvid u njihovu sliku o sebi i u način na koji njihovi kolege vide njihov doprinos timu.

3valuation

Trodimenzionalna orijentacija

HILL 3valuation je izvrsna metoda sveobuhvatne procjene trenutnih kompetencija vaših zaposlenika.

HILL_BEST FIT

Složite dijelove slagalice u cjelinu uz HILL_Best Fit

U potrazi ste za metodom procjene koji će Vam omogućiti da objektivno utvrdite kako najbolje organizirati svoj tim? Nudimo Vam HILL_Best Fit analizu.

Interkulturalna kompetencija

Osigurajte potrebne vještine za poslovanje na internacionalnoj razini

U procesu širenja tvrtke na nova tržišta, od velike je važnosti sposobnost pravilnog suočavanja s kulturnim razlikama.

Od uspostave novog ureda do početka poslovanja na stranom tržištu, HILL-ov program interkulturalne kompetencije nudi Vam ključan uvid u poželjno i nepoželjno postupanje u svijetu internacionalnog poslovanja.

Ispitivanje angažiranosti zaposlenika

Punom parom naprijed s produktivnim, angažiranim timom!

Vaši zaposlenici možda rade dobro, ali jesu li maksimalno radno angažirani?

Cilj HILL-ovog ispitivanja angažiranosti zaposlenika je pružiti Vam odgovor upravo na to pitanje.

Leadership Check

Provjerite imate li u tvrtki prave lidere uz HILL Leadership Check

Postižu li Vaši lideri svoj puni potencijal? Je li njihov stil rukovođenja u skladu s potrebama Vaše tvrtke?  HILL Leadership Check osmišljen je na način koji Vam daje odgovore i rješenja koja će u najvećoj mjeri povećati efikasnost.

Leadership for Change

Osigurajte napredak uz razvoj vještina rukovođenja

Učinkovito rukovođenje jedan je od najvažnijih faktora za uspjeh u vremenima neprekidnih promjena, globalizacije i digitalizacije.

Outplacement

Rastanite se sa svojim zaposlenicima na profesionalan i prihvatljiv način

Bez obzira koliko težak taj zadatak bio, otpuštanje dobrih zaposlenika zbog rezanja troškova ponekad je neizbježno. Međutim, taj odnos ne mora završiti na neugodan način; HILL-ov Outplacement program Vašim zaposlenicima osigurava prednost u potrazi za novim poslom, a istovremeno prikazuje Vašu tvrtku u dobrom svjetlu.

Procjena kompetencija

Zadržite svoj tim na vrhu uz pomoć HILL-ove procjene kompetencija

Prepoznavanje prednosti i potencijala Vašeg tima ključan je faktor daljnjeg rasta Vaše tvrtke, a HILL-ova procjena kompetencija Vam pruža informacije pomoću kojih ćete procijeniti potencijal svog tima kao i potrebe za njihov daljnji razvoj.

Purpose Development Center

Podržite i inspirirajte svoj tim kako bi maksimalno doprinijeli zajedničkom uspjehu

Jeste li znali da većina zaposlenika doprinosi tvrtki samo 1/16 svog stvarnog potencijala? Kao što će tvrtka postati snažnija ako raste umjesto da stagnira, tako će i zaposlenici postići bolje rezultate ako im pružite mogućnost daljnjeg razvoja i individualnog doprinosa. HILL je usmjeren na usklađivanje ciljeva organizacije i pojedinca.

Razvoj tima

Ojačajte karike u lancu

Svi znaju da snažan tim može postići sjajne rezultate, ali pronaći pravi način kako ojačati tim može biti vrlo izazovno.

Pomoću HILL-ovog programa timskog razvoja, naši će vas stručnjaci voditi kroz proces osnaživanja tima kao cjeline kako bi postao više od zbroja pojedinačnih dijelova.

Sales Force Check

Poboljšajte svoj prodajni rezultat pomoću HIL Sales Force Check-a

Neovisno o tome koliko su Vaši proizvodi ili usluge izvrsni, Vaša tvrtka u velikoj mjeri ovisi o sposobnosti ljudi da ugovore posao.

Time Management Check

Učinkovito upravljanje vremenom

Kako kaže izreka, vrijeme je novac - učinkovito upravljanje vremenom omogućuje Vam da uz manje ulaganja postignete bolje rezultate. HILL-ova procjena učinkovitog upravljanja vremenom je dvodimenzionalna online metoda koja stavlja naglasak na individualni učinak zaposlenika i učinkovitost radnog mjesta.