Povratak na preglednik

Rollercoaster

Otvori svoj um: vožnja prema kreativnom uspjehu

Otvori svoj um: vožnja prema kreativnom uspjehu

Jedini način kojim ćete osigurati rast Vaše tvrtke je proširenje znanja i kreativnosti. Drugačiji pogled na stvari i dublje razumijevanje neizbježno znače skok u nepoznato. Otvaranje prema kreativnom procesu i dublje zalaženje u izazove poslovanja vrlo je slično adrenalinskoj vožnji u lunaparku – vaše srce tuče od straha, ali kad prevladate taj strah, na vrhu ste svijeta.

Naši stručnjaci pružit će Vam podršku u stjecanju znanja potrebnih za pronalazak i uvođenje inovativnih promjena i novog, kreativnog pristupa u Vašoj tvrtki. Vaš uspjeh može beskrajan poput vaše mašte; oslobodite oboje pomoću našeg Rollercoaster programa.

Ovu uslugu nudimo u suradnji s Nowhere (www.now-here.com)

Razvoj organizacije, strategija i promjena

U poslovnom svijetu, stajati na mjestu isto je kao i ići unatrag. Naš modul razvoja organizacije, strategije i promjena usmjeren je na kreiranje odgovarajućeg plana s ciljem unaprjeđivanja Vaše tvrtke i postizanja dugoročnog uspjeha. Čak i najmanje promjene mogu biti značajne, te stoga zajedno s Vama prolazimo cijeli put stavljajući fokus na ljude kako bismo osigurali stvarnu provedbu procesa transformacije. Također, naš je zadatak da osiguramo prihvaćanje tog procesa od strane Vaših zaposlenika.

Inovacija

Inovacija: prozor prema uspjehu

Inovacija je psihologijska tema te osnovni preduvjet za kontinuirano povećanje uspješnosti.

Rollercoaster

Otvori svoj um: vožnja prema kreativnom uspjehu

Jedini način kojim ćete osigurati rast Vaše tvrtke je proširenje znanja i kreativnosti.

Strateško planiranje ljudskih potencijala

Planirajte danas kako biste uspjeli sutra

Ukoliko u današnjem svijetu niste usmjereni na budućnost, ne možete osigurati dugoročni uspjeh. Ali ne brinite, HILL pristupa strateškom planiranju razvoja ljudskih potencijala kratkoročno i dugoročno. Pristup koji su razvili naši stručnjaci omogućava usavršavanje Vaših budućih zahtjeva te osigurava optimalne rezultate. U isto vrijeme pripremamo Vaše zaposlenike za budućnost.

Upravljanje promjenama

Promjena je u zraku: kako upravljanje promjenama može postati konstanta u poslovanju

Promjena više nije „projekt“ – promjena je naš svakodnevni poslovni život.  Ne radi se samo o restrukturiranju odjela i radnih procesa, broju zaposlenih i sl., već o pružanju podrške ljudima u prihvaćanju promjena u njihovim životima. Pojedinci, grupe i organizacije imaju vrlo različite sposobnosti podnošenja pritiska, brzine i promjenjivih okruženja.