METODA

METODE

Zašto su nam naše metode prioritet? Zato što vjerujemo u njih. I zato što nas one razlikuju od ostalih tvrtki na tržištu. Naravno, naša metoda nije sama sebi svrha, važno je na najbrži i najprecizniji način definirati ono najvažnije. Na kraju krajeva, u pitanju su važne odluke koje znače Vaše vrijeme i novac.

HILL Analiza Potencijala

Vjerujemo kako intervju sam za sebe nije dovoljan da bi se osoba percipirala u cijelosti, pogotovo u tako ograničenom vremenu. Zato je naš postupak testiranja, HILL Analiza Potencijala, integrirana u sve naše procese. Ona nam dopušta donošenje točnih tvrdnji o skrivenim potencijalima pojedinaca, najprikladnijem izboru za određeni tim ili o koracima koje je potrebno poduzeti u karijeri.

Bez brige, ne morate nepotrebno trošiti resurse. Kandidati rješavaju samo one module koji su relevantni za određeno radno mjesto. 28 dostupnih jezika omogućava nam fleksibilnost u testiranju i interpretaciji testova.

Strukturirani upitnik ličnosti

Je li određeni kandidat zaista najbolji izbor za Vas? Koristeći 228 tvrdnji, kreiramo sofisticirani profil pojedinca koji omogućava razumijevanje njegovog ponašanja i raspoloženja u različitim životnim situacijama.

Profil sposobnosti

Rješavanje kompleksnih logičkih problema, verbalne vještine ili kapacitet pamćenja: tko posjeduje prave sposobnosti za određeni izazov? Postoji li prostor za poboljšanje? Donosimo Vam jasne izvještaje o ovim pitanjima.

Profesionalni interesi

Individualni ciljevi u karijeri pružaju specifičnu motivaciju. Upoznajte svoje područje interesa i stvorite optimalne uvjete za daljnji razvoj.

Menadžment analiza 

Nije sve u sposobnostima. Stil menadžmenta također mora odgovarati kulturi organizacije. Analiziramo sposobnosti menadžmenta i surađujemo s Vama u planiranju i provedbi daljnjeg razvoja.

Prodajni stil

Tko je najbolji izbor za Vaš prodajni tim? Različite situacije i usluge zahtijevaju različite prodajne stilove. Pokazat ćemo Vam kako se osoba ponaša u svakoj fazi prodajnog procesa što Vam omogućava da postavite specifične i na cilj usmjerene mjere razvoja.

Test učinka i koncentracije

Neprecizni računovođa? Pilot koji ima poteškoće u koncentraciji? Nudimo Vam mogućnost da jasno i objektivno procijenite nečiju brzinu, preciznost, koncentraciju i stil rada.

Upitnici

Jesu li Vam učinkovitost i produktivnost  ljudskih potencijala važni? Pomažemo Vam da donesete pouzdane tvrdnje o trenutnom stanju Vaše tvrtke. Za Vas razvijamo individualizirane upitnike koji donose značajne rezultate temeljene na kompetencijama i potrebama relevantnim za Vašu tvrtku.

Naši visoko strukturirani upitnici su kratki i jednostavni; sročeni su tako da se mogu primijeniti na svim razinama hijerarhije unutar tvrtke. Vaši zaposlenici mogu riješiti testove online ili na papiru, u svakom slučaju ih brzo obrađujemo. Bilo da Vam je potrebno primijeniti nove upitnike ili unaprijediti postojeće, radimo brzo kako bismo Vam osigurali informacije potrebne za donošenje odluka koje će podići Vašu tvrtku na novu razinu.