Na koji način mogu pružiti podršku svojim voditeljima?

Organizacija koju karakteriziraju česte promjene i nesigurnost zahtijeva drugačije rukovođenje za koje su potrebne određene vještine i metode. Želite li saznati više?

Procjena kompetencija

Zadržite svoj tim na vrhu uz pomoć HILL-ove procjene kompetencija

Prepoznavanje prednosti i potencijala Vašeg tima ključan je faktor daljnjeg rasta Vaše tvrtke, a HILL-ova procjena kompetencija Vam pruža informacije pomoću kojih ćete procijeniti potencijal svog tima kao i potrebe za njihov daljnji razvoj.

Pročitajte više

Online Matching

Online posredovanje na profesionalnoj razini!

Uz pojavu interneta značajno je porastao broj prijava kandidata za određeno radno mjesto u odnosu na pred-internetsko doba. Imajući to na umu, razvili smo metodu za predselekciju kandidata. U današnje moderno doba, online metode su vrijedno sredstvo u gotovo svakom dijelu profesionalnog života uključujući i proces zapošljavanja.

Pročitajte više

Leadership Check

Provjerite imate li u tvrtki prave lidere uz HILL Leadership Check

Postižu li Vaši lideri svoj puni potencijal? Je li njihov stil rukovođenja u skladu s potrebama Vaše tvrtke?  HILL Leadership Check osmišljen je na način koji Vam daje odgovore i rješenja koja će u najvećoj mjeri povećati efikasnost.

Pročitajte više

Strateško planiranje ljudskih potencijala

Planirajte danas kako biste uspjeli sutra

Ukoliko u današnjem svijetu niste usmjereni na budućnost, ne možete osigurati dugoročni uspjeh. Ali ne brinite, HILL pristupa strateškom planiranju razvoja ljudskih potencijala kratkoročno i dugoročno. Pristup koji su razvili naši stručnjaci omogućava usavršavanje Vaših budućih zahtjeva te osigurava optimalne rezultate. U isto vrijeme pripremamo Vaše zaposlenike za budućnost.

Pročitajte više

HILL Talent Finder

Potražite prave zaposlenike unutar Vaše tvrtke koristeći HILL Talent Finder

Popuniti otvoreno radno mjesto s jednim od postojećih zaposlenika može biti težak zadatak bez odgovarajućih metoda. HILL Talent Finder osmišljen je kako bi Vam maksimalno olakšao taj proces.

Pročitajte više

FineFit Entry

Pronađite idealnog kandidata s FineFit Entry

U današnjem svijetu koji pokreće internet, prijave su prijeko potreban alat u gotovo svakom aspektu profesionalnog i privatnog života. Mi imamo savršenu aplikaciju za odjele ljudskih potencijala u potrazi za kandidatima: FineFit Entry!

Pročitajte više

U potrazi za blagom

Kako do najboljih kandidata

Prilikom traženja i zapošljavanja novih zaposlenika, važnost profesionalnog savjetnika u području ljudskih potencijala ne smije biti podcijenjena. Naučiti kako učinkovito koristiti metode koje su nam na raspolaganju predstavlja jednako velik dobitak za male i velike tvrtke, a HILL-ov trening potrage za kandidatima nudi Vam upravo to.

Pročitajte više